Voor perfect tegelwerk!

Over ons

Vanaf 1982 ben ik werkzaam als tegelzetter in loondienst. In 2004 vond ik het tijd worden om een eigen tegelzetbedrijf te gaan runnen, Molenkamp Tegelzetbedrijf.
Ons vakmanschap en jarenlange werkervaring hebben er inmiddels toe geleid dat we in de regio een uitstekende naam hebben opgebouwd, zowel bij particulieren als bij aannemers. Of het nu gaat om tegels in uw keuken, badkamer, toilet of een kamervloer bij ons is dit werk in goede handen. Ook voor grote projecten en het aanbrengen van natuursteen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij realiseren al uw wensen of het nu gaat om het verwerken van moza├»ektegels of grote XXL-tegels. Het maakt ons niet uit, wij staan altijd voor de beste kwaliteit en deskundigheid. Naast het plaatsen van tegels bent u bij ons ook aan het juiste adres voor sloopwerk, installatiewerk (inclusief vloerverwarming), stukadoorswerk en het leveren van tegels en sanitair met extra korting.

Wij verwerken de door u gewenste tegels en natuursteen nog op een traditionele wijze in een specie bed of een specifieke wijze van verlijmen. Door onze intensieve samenwerking met gerenommeerde lijmfabrikanten kunnen wij op het door ons verrichtte tegelwerk jarenlange garantie bieden.

Kortom Molenkamp Tegelzetbedrijf staat voor duidelijke afspraken, de juiste adviezen, een goede kwaliteit en service tegen een concurrerende scherpe prijs. Molenkamp Tegelzetbedrijf is er zowel voor de particulier als de aannemer. Voor nadere info kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Contact:

 

Molenkamp Tegelzetbedrijf
Benninkstraat 69
7481 DK  Haaksbergen
Tel.: 06-22986501